joi, 10 noiembrie 2011

Tratament impotriva caderii parului

Tratament de urmat impotriva caderii parului, acest tratament este eficient si gratuit pentru oricare utilizator.

  • Scalpul se maseaza cu ulei de masline sau cu ulei de ricin. Masajul se face cu 1-2 ore inainte de spalare si se acopera cu un prosop. Se spala cu sampon si se clateste cu apa calda in care s-au adaugat doua linguri cu zeama de lamaie sau otet. Tratamentul se repeta timp de doua saptamani.
  • Se beau doua cani pe zi cu infuzie din radacina de brusture. Se pune cate o lingurita de planta maruntita la o cana de apa clocotita, se acopera si se lasa sa stea 10 minute. Se strecoara si se bea.
  • Se maseaza scalpul cu alifie de propolis, zilnic, timp de 4-5 luni.
  • Parul se clateste, cu infuzie de coada calului, masand scalpul. Se pun 3 linguri de planta maruntita la un litru de apa clocotita, se acopera vasul, se lasa sa stea 5-10 minute, apoi se strecoara si se foloseste.
  • Se maseaza scalpul cu otet de mere, timp de o saptamana, de cateva ori pe zi



1. Masca naturala pentru regenerare
   Intr-un bol se amesteca:
   -o lingura de ulei de ricin,
   -un galbenus de ou,
   -o lingura de miere de albine,
   -o lingura de usturoi pisat si stors
   Pentru a obtine o masca mai omogena se amesteca toate ingredientele cu putin sampon. Aceasta solutie se va aplica pe un par bine spalat si se va tine pe cap timp de o jumatate de ora, parul fiind acoperit cu o folie de plastic sau cu un prosop. Dupa ce timpul s-a scurs, spalati parul cu sampon si clatiti bine. Tratamentul se repeta o data pe saptamana.

 
2. Reteta pentru intarirea radacinii parului
   O reteta mai simpla, dar cu rezultate bune pentru prevenirea caderii parului si intarirea radacinii este urmatoarea: Se piseaza usturoiul, se amesteca cu ulei de masline, dupa care se strecoara printr-un tifon si se unge parul cu el la radacina. Il veti lasa pe cap timp de patru, cinci ore acoperit cu un prosop, dupa care se spala parul cu sampon si se clateste bine. Reteta se repeta o data sau de doua ori pe saptamana.

3. Tratament pentru cresterea parului
   Un alt tratament simplu si eficient cu usturoi pentru portunile de piele unde nu mai exista par este acesta:
Se taie un catel de usturoi in doua si cu fiecare jumatate taiata se maseaza energic zona afectata de cate doua ori pe zi, timp de cinci minute.
Daca nu va este la indemana sa faceti acest tratament ziua, puteti sa-l aplicati seara si sa-l tineti pe capul infasurat intr-un prosop pana dimineata. In maxim doua saptamani tratamentul trebuie sa dea rezultatele asteptate prin aparitia mai intai a unui puf care pe parcursul tratamentului se va transforma in par.
 Chiar daca mirosul este neplacut si persista putin dupa spalatul la cap, ceea ce conteaza pana la urma este rezultatul mult asteptat.
Merita sa incercati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu